Одржан првиот подготвителен состанок за MediaDIGi

Во рамките на проектот MediaDIGi се одржа првиот подговтелен состанок со партнерските организации Адофо Шапока гимназија од Утена, Литванија и Центарот за образовна интеграција на децата од етничките заедници од Софија, Бугарија.

Прочитај повеќе