ECVET Форум на тема „Користење на ECVET за долготрајна мобилност“ на 14-15 јуни 2018 Софија, Бугарија

Во рамките на годишната програма за работа, Секретаријатот на ЕКВЕТ организираше годишен ECVET Форум на 14-15 јуни 2018 во Софија, Бугарија. Претставници на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Република Македонија и „Вредност на Европското Знаење“ - ВЕЗ учествуваа во работата на форумот.

Прочитај повеќе