Средба на претставниците на „Вредност на Европското Знаење“ - ВЕЗ со министерот за образование на Австрија Хајнц Фесман

Тренинг Центарот „Вредност на Европско Знаење“ - ВЕЗ ја реализираше мобилноста во проектот „Валидација на Младинска Претприемачака Работа“ од програмата Еразмус+, КА102, финансиран од Националната Агенција за европски образовни програми во рамките на неделата на претприемништвото 22-26.10.2018 во Виена, Австрија.

Прочитај повеќе